2011. december 20., kedd

Karácsonyi könyves akciók a DV-nél!

December 17 és jan. 2 között mindenki beszabadulhat és kiürítheti a Delta Vision raktárait, olyan könyves akcióik vannak ugyanis, amelyek tutira megnyitják sok olvasó féltve őrzött pénztárcáját!
Aki eddig nem szerezte be Brandon Sanderson vagy Robin Hobb szenzációs könyveit - hogy csak két húzónevet említsek -, az pótolja sürgősen. Még a fa alá is megérkezhet az ajándék, ha siettek (vagy ha személyesen lementek a boltba érte)!

Részletek a tovább mögött!



Karácsonyi akció

Karácsony alkalmából öt különleges akcióval szeretnénk meglepni benneteket! A kedvezmények minden december 17. és január 2. között leadott vagy átvett rendelésre érvényesek, és bár webboltunk ennyire szerteágazó akciókat sajnos nem tud kezelni, a kosárban szereplő ár ne tévesszen meg, kollégáink a Sárkánytűz boltokban és a csomagok feladásánál mindig arra fognak törekedni, hogy az elérhető legmagasabb kedvezményt állapítsák meg. A különböző akciók össze nem vonhatók.

KÖNYVEK I.

Ha legalább 2 könyvet rendelsz, 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzájuk, míg 5 vagy több kötet együttes vásárlása esetén már 40% kedvezményt adunk! Van azonban néhány szerző, akiknek sorsát különösen szívén viseli a kiadó, és szeretnénk ha műveik minél szélesebb olvasói réteghez eljutnának, mivel minőségük alapján vitathatatlanul megérdemlik. Így őket szeretnénk kiemelni a karácsonyi forgatagból.

Ha megrendelt könyvek között szerepel legalább egy MesterMűvek kötet, Robin Hobb, Greg Keyes vagy Brandon Sanderson bármelyik regénye, minden megrendelt termékre további 10% kedvezményt adunk (tehát az összes könyvet 30% helyett 40%, vagy 40% helyett 50% árengedménnyel vásárolhatod meg)! Fontolgattad már valaha az Orgyilkos küldetése, a Folyamszülött netán a Ködszerzet sorozat elolvasását? Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd őket, hiszen ha öt bármilyen kötet mellé most választasz egyet a fentebb felsoroltak közül, szinte ajándékba adjuk!

KÖNYVEK II.

Jó lenne beszerezni végre egy sorozat hiányzó darabjait? Ismerősök állandóan ajánlgatják vagy régóta nézegeted őket a polcon, de sosem tudtad, érdemes-e belevágni? Talán most tudunk egy kiváló érvet mondani!

Word of Darkness, Delta Műhely, A képzelet mesterei és Magic: the Gathering sorozataink köteteit, valamint Anne McCaffrey és Michael Moorcock regényeit most nem kevesebb mint 50% kedvezménnyelrendelheted meg webboltunkból.

SZEREPJÁTÉKOK

Böngészd át honlapunk RPG kínálatát is, nehogy lemaradj egy kiadványról, és később megbánd! Karácsonyi akciónk ideje alatt ugyanis ha a rendelésed kedvezmények nélküli összértéke elérné a 10.000 forint (például ha vásárolsz bármilyen regényt és egy „Forgotten Realms világleírás"-t – melynek bolti ára 7900 forint), a regényeket továbbra is a fenti akciók szerint, míg a szerepjáték kiadvány(oka)t most féláron kapod meg!

KÉPREGÉNYEK

Válogass keleti és nyugati képregényeink közül! Akárcsak a szerepjátékok esetén, ha a rendelésed kedvezmények nélküli összértéke elérné a 10.000 forint (például bármilyen három regény és egy „George R.R. Martin: Kóbor lovag" című képregénye vásárlása esetén) a regényeket továbbra is a fenti akciók szerint, míg a képregény(eke)t most féláron kapod meg!

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha elveszve érzed magad az akciók között, esetleg nem vagy biztos benne, szeretteid minek örülnének a legjobban, az ajándékutalvány a legbiztosabb választás, hiszen ezek egy éven keresztül minden Sárkánytűz könyvesboltban és bármilyen termékre beválthatók. Ráadásul az 5.000 forint értékű utalványt most kedvezményesen 4.000 forintért, míg a 10.000 értékű utalványt csak 7.500 forintért vásárolhatod meg a Sárkánytűz bolthálózat üzleteiben.

Reméljük, hogy akcióink elnyerik tetszéseteket, és megkönnyítik a karácsonyi ajándékok beszerzését. Kérdéseitek, észrevételeiteket várjuk a kiadó fórumán vagy az info@deltavision.hu e-mail címre!

Kellemes Ünnepeket kíván,
a Delta Vision kiadó

Forrás:
http://www.deltavision.hu/cikk/karacsony/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése